Geen verzendkosten vanaf €50!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!

Over ons


Flexibel, klantgericht en geen flauwekul, dat is iPhoneportemonnee.nl. 

Met een ruim assortiment aan iPhone portemonnees helpen we jou graag bij het maken van de juiste keuze. Wij snappen dat jouw iPhone kostbaar is, en dat je deze graag goed beschermd wilt hebben tegen vuil, vlekken, krassen, maar ook tegen diefstal. Zonder dat je een vermogen hoeft uit te geven kun je jouw iPhone, samen met je geld en pasjes, beschermd bundelen in een speciaal ontworpen portefeuille.

En of je nu een zwarte, witte, groene of knalgele portemonnee zoekt, wij regelen het voor je. Staat het door jou gewenste model toch niet op de website? Neem contact op en dan regelen we het alsnog. Alle iPhone portemonnees in ons assortiment zijn van uitstekende kwaliteit en doen wat ze beloven. Mochten ze dit onverhoopt niet doen, dan sturen wij je direct kostenloos een nieuwe op.

iPhoneportemonnee.nl creeërt graag een open en informele sfeer om zo dichter bij jou als klant te staan. Formele e-mails en ingewikelde termen zijn bij ons niet nodig, zeg wat je denkt en wij helpen je.

KvK nummer: 56411995
BTW nummer: NL205668276B01

Welkom bij iPhoneportemonnee.nl. iPhoneportemonnee.nl is onderdeel van Daily-Discount en tevens partner van Winkelhorst Ledermode en kenmerkt zich door haar jarenlange kennis en ervaring. Samen met damesportemonnee.nl en herenportemonnee.nl zijn wij al jaren de nummer één op het gebied van portemonnees. Omdat wij de ideale combinatie hebben weten te vinden tussen de aangeboden prijs, kwaliteit en de daarbijhorende service van een portemonnee kun je als klant met een gerust hart shoppen bij één van onze webwinkels. Ons assortiment herbergt uitsluitend de beste en het grootste aanbod aan iPhone portemonnees van dit moment. Met onder andere iPhone portemonnees voor iPhone 5(S), iPhone 5C en iPhone 4(s) kan het niet anders dan dat jij de iPhone portemonnee vindt die je zoekt. Neem je tijd en neus lekker rond in ons assortiment. De klant is immers altijd koning op iphoneportemonnnee.nl.