Geen verzendkosten vanaf €50!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!

Contact

Het verlenen van service moet zich volgens ons niet beperken tot enkel de kantooruren. Daarom zit het serviceteam van iPhoneportemonnee.nl 24 uur per dag, 7 dagen in de week, voor je klaar.
Heb je een vraag, opmerking of wil je gewoon wat meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact op. Wij zijn bereikbaar per post, e-mail of via één van onze social media kanalen.
Binnen 24 uur zal één van onze medewerkers je van een gepaste reactie voorzien. Niet tevreden over onze dienstverlening? Geef het aan en wij sturen je te allen tijde een verzachtend presentje toe.

Postadres:
iPhoneportemonnee.nl
t.a.v. afdeling klantenservice
Wezelhof 74
7064CW Silvolde

E-Mail:
info@iphoneportemonnee.nl 
Telefoon:
0315-844 54 3 (tijdelijk buiten gebruik, onze excuses voor het ongemak)

Social Media:
   


 

Welkom bij iPhoneportemonnee.nl. iPhoneportemonnee.nl is onderdeel van Daily-Discount en tevens partner van Winkelhorst Ledermode en kenmerkt zich door haar jarenlange kennis en ervaring. Samen met damesportemonnee.nl en herenportemonnee.nl zijn wij al jaren de nummer één op het gebied van portemonnees. Omdat wij de ideale combinatie hebben weten te vinden tussen de aangeboden prijs, kwaliteit en de daarbijhorende service van een portemonnee kun je als klant met een gerust hart shoppen bij één van onze webwinkels. Ons assortiment herbergt uitsluitend de beste en het grootste aanbod aan iPhone portemonnees van dit moment. Met onder andere iPhone portemonnees voor iPhone 5(S), iPhone 5C en iPhone 4(s) kan het niet anders dan dat jij de iPhone portemonnee vindt die je zoekt. Neem je tijd en neus lekker rond in ons assortiment. De klant is immers altijd koning op iphoneportemonnnee.nl.