Geen verzendkosten vanaf €50!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
 • iPhone 6 Bumper Frame

  Sommige mensen houden er niet van om hun iPhone in te pakken met een case. Ze willen dat hun iPhone direct zichtbaar is, voor zichzelf maar ook voo..
   

 • iPhone 6 Plus transparante hardcase

  Als trotse iPhone 6 Plus bezitter wil je natuurlijk dat je telefoon goed beschermd is. Je kunt het je natuurlijk niet veroorloven dat er krassen op..
   

 • iPhone 6 Plus 0.3mm Explosion Proof Glass screenprotector

  Dit is geen gewone screenprotector, dit is er één gemaakt van echt glas. Doordat deze screenprotector voor de iPhone 6 Plus slechts 0..
   

 • iPhone 6(s) HAWEEL Explosion-proof 0.26mm Tempered Glass

  Deze HAWEEL screenprotector is er één gemaakt van echt glas. Doordat deze screenprotector voor de iPhone 6(s) slechts 0.26mm dik is z..
   

 • iPhone 7 & 8 transparante case

  Als trotse iPhone 7 of iPhone 8 bezitter wil je natuurlijk dat je telefoon goed beschermd is. Je kunt het je natuurlijk niet veroorloven dat er kra..
   

 • iPhone 6 transparante case

  Als trotse iPhone 6 bezitter wil je natuurlijk dat je telefoon goed beschermd is. Je kunt het je natuurlijk niet veroorloven dat er krassen op tere..
   

 • iPhone 6(s) Explosion Proof 0.4mm Glass screenprotector

  Dit is geen gewone screenprotector, dit is er één gemaakt van echt glas. Doordat deze screenprotector voor de iPhone 6 slechts 0.4mm ..
   

1
Welkom bij iPhoneportemonnee.nl. iPhoneportemonnee.nl is onderdeel van Daily-Discount en tevens partner van Winkelhorst Ledermode en kenmerkt zich door haar jarenlange kennis en ervaring. Samen met damesportemonnee.nl en herenportemonnee.nl zijn wij al jaren de nummer één op het gebied van portemonnees. Omdat wij de ideale combinatie hebben weten te vinden tussen de aangeboden prijs, kwaliteit en de daarbijhorende service van een portemonnee kun je als klant met een gerust hart shoppen bij één van onze webwinkels. Ons assortiment herbergt uitsluitend de beste en het grootste aanbod aan iPhone portemonnees van dit moment. Met onder andere iPhone portemonnees voor iPhone 5(S), iPhone 5C en iPhone 4(s) kan het niet anders dan dat jij de iPhone portemonnee vindt die je zoekt. Neem je tijd en neus lekker rond in ons assortiment. De klant is immers altijd koning op iphoneportemonnnee.nl.