Geen verzendkosten vanaf €50!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
 • iPhone 6 Denim Texture Flip Case zwart

  Spijkerstof is weer helemaal hip. Deze Texture Flip Case in Denim stijl is daarom de perfecte aanvulling op je outfit. Hul niet aan jezelf, maar oo..
   

 • iPhone 6 Denim Texture Flip Case wit

  Spijkerstof is weer helemaal hip. Deze Texture Flip Case in Denim stijl is daarom de perfecte aanvulling op je outfit. Hul niet aan jezelf, maar oo..
   

 • iPhone 6 Bumper Frame

  Sommige mensen houden er niet van om hun iPhone in te pakken met een case. Ze willen dat hun iPhone direct zichtbaar is, voor zichzelf maar ook voo..
   

 • Mercury iPhone 6 Darkcoffee wallet

  De Mercury iPhone 6 Darkcoffee portemonnee is een musthave voor iedereen die zijn iPhone lief heeft. De case is chique, modern en steekt kwalitatie..
   

 • iPhone 6 Plus transparante hardcase

  Als trotse iPhone 6 Plus bezitter wil je natuurlijk dat je telefoon goed beschermd is. Je kunt het je natuurlijk niet veroorloven dat er krassen op..
   

 • iPhone 6 Plus Denim Texture portemonnee grijs

  Denim stijl is weer helemaal hot. Deze portemonnee met denim textuur is daarom de perfecte aanvulling op je outfit. Hul niet aan jezelf, maar ook j..
   

 • iPhone 6 Plus Crazy Horse leather case zwart

  De iPhone 6 Plus vertegenwoordigt op moment de hoogste waarde van alle smartphones op de markt. Reden genoeg dus om hem goed te beschermen te..
   

 • iPhone 6 Plus Denim Jeans portemonnee

  Deze portemonnee behoort tot het topsegment van de markt. Aan de buitenzijde is hij afgewerkt met een hoge kwaliteit stof die ook gebruikt wordt in..
   

 • iPhone 6 Luxe Stitch Line case zwart

  Deze luxe Stitch Line case voor de iPhone 6 biedt meer dan alleen bescherming. Naast een luxe buitenkant beschikt deze case ook over een veelzijdig..
   

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12
Welkom bij iPhoneportemonnee.nl. iPhoneportemonnee.nl is onderdeel van Daily-Discount en tevens partner van Winkelhorst Ledermode en kenmerkt zich door haar jarenlange kennis en ervaring. Samen met damesportemonnee.nl en herenportemonnee.nl zijn wij al jaren de nummer één op het gebied van portemonnees. Omdat wij de ideale combinatie hebben weten te vinden tussen de aangeboden prijs, kwaliteit en de daarbijhorende service van een portemonnee kun je als klant met een gerust hart shoppen bij één van onze webwinkels. Ons assortiment herbergt uitsluitend de beste en het grootste aanbod aan iPhone portemonnees van dit moment. Met onder andere iPhone portemonnees voor iPhone 5(S), iPhone 5C en iPhone 4(s) kan het niet anders dan dat jij de iPhone portemonnee vindt die je zoekt. Neem je tijd en neus lekker rond in ons assortiment. De klant is immers altijd koning op iphoneportemonnnee.nl.