Geen verzendkosten vanaf €50!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!
  • iPhone 5C leren portemonnee zwart

    De iPhone 5C is natuurlijk al een exclusief exemplaar op zich. Maar wat als dit nog net een stukje exclusiever kon? Deze speciaal ontworpen portefe..
     

  • iPhone 5C leren zipper wit

    De combinatie tussen hoogwaardig leer en plastic zorgt ervoor dat deze Zipper je iPhone 5C zonder problemen beschermd tegen vuil, vlekken, krassen,..
     

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12
Welkom bij iPhoneportemonnee.nl. iPhoneportemonnee.nl is onderdeel van Daily-Discount en tevens partner van Winkelhorst Ledermode en kenmerkt zich door haar jarenlange kennis en ervaring. Samen met damesportemonnee.nl en herenportemonnee.nl zijn wij al jaren de nummer één op het gebied van portemonnees. Omdat wij de ideale combinatie hebben weten te vinden tussen de aangeboden prijs, kwaliteit en de daarbijhorende service van een portemonnee kun je als klant met een gerust hart shoppen bij één van onze webwinkels. Ons assortiment herbergt uitsluitend de beste en het grootste aanbod aan iPhone portemonnees van dit moment. Met onder andere iPhone portemonnees voor iPhone 5(S), iPhone 5C en iPhone 4(s) kan het niet anders dan dat jij de iPhone portemonnee vindt die je zoekt. Neem je tijd en neus lekker rond in ons assortiment. De klant is immers altijd koning op iphoneportemonnnee.nl.