Geen verzendkosten vanaf €50!
Voor 16:00 besteld, morgen in huis!

iPhone 7 wordt waarschijnlijk waterdicht

Zondag 22 november 2015

Als we de laatst geruchten mogen geloven dan is de volgende iPhone bestand tegen water. De iPhone 7 wordt volgens onderzoeksbedrijf TrendForce volledig waterdicht en krijgt meer RAM-geheugen. Het nieuwe paradepaardje van Apple zal ergens in de tweede helft van 2016 moeten verschijnen. 

iPhone nu dan toch waterdicht?

In het verleden heeft Apple er zich nooit aan gewaagd om hun toestellen waterdicht te maken. Terwijl de concurrentie - waaronder Sony - de ene na de andere waterdichte telefoon op de markt bracht, deed Apple daar niet aan mee. Het gerucht bij de iPhone 6 ging toen wel dat deze waterdicht zou zijn. Dit bleek bij de release toch niet het geval. Bij het fabriceren van de iPhone 7 steken deze gerucht toch weer de kop op. Zou Apple nu dan toch eindelijk een waterdichte telefoon op de markt brengen?

Wel meer werkgeheugen

Of de iPhone 7 waterdicht wordt blijft dus nog even afwachten. Er lijkt meer zekerheid te zijn over het werkgeheugen waarmee de nieuwe iPhone wordt uigerust. Volgens verschillende bronnen zal deze 3GB bedragen. Maar ook hiermee is Apple zeker niet de eerste. Onder andere Samsung kwamen al eerder met high-end toestellen die de beschikking hadden over deze hoeveelheid werkgeheugen. Welkom bij iPhoneportemonnee.nl. iPhoneportemonnee.nl is onderdeel van Daily-Discount en tevens partner van Winkelhorst Ledermode en kenmerkt zich door haar jarenlange kennis en ervaring. Samen met damesportemonnee.nl en herenportemonnee.nl zijn wij al jaren de nummer één op het gebied van portemonnees. Omdat wij de ideale combinatie hebben weten te vinden tussen de aangeboden prijs, kwaliteit en de daarbijhorende service van een portemonnee kun je als klant met een gerust hart shoppen bij één van onze webwinkels. Ons assortiment herbergt uitsluitend de beste en het grootste aanbod aan iPhone portemonnees van dit moment. Met onder andere iPhone portemonnees voor iPhone 5(S), iPhone 5C en iPhone 4(s) kan het niet anders dan dat jij de iPhone portemonnee vindt die je zoekt. Neem je tijd en neus lekker rond in ons assortiment. De klant is immers altijd koning op iphoneportemonnnee.nl.